avon,

Nailpolish Collection: Summer Edition

septembrie 28, 2014 Unknown 0 Comments
Hello beauties!!


Pentru acest post m-am gandit sa va arat o parte din colectia mea de oje, si anume ojele de vara, asa cum le zic eu. Din aceasta categorie nu fac parte prea multe pentru ca eu in general le prefer pe cele inchise sau care sunt potrivite main mult pentru sezonul de toamna-iarna.
Primacategorie sunt cele roz: Rapsodi, Miss Sporty, Rimmel London, Moyra si Maybelline Colorama si cele doua mai micute si doua mostre din revista Unica.


A doua categorie sunt cele rosii, care chiar daca sunt mai putine nu sunt toate pentru ca restul sunt in colectia de iarna (link): primul este Moyra si restul sunt Gabrini.


A treia categorie este cea portocalie. Nu prea tind sa le folosesc dar uneori, la plaja sau la piscina, imi place sa am unghiile fun si colorate puternic. In general le combin cu galben sau rosu, Primul este ceva oja noname, un portocaliu neon extrastrident pe care il folosesc cel mai putin iar restul sunt Rapsodi, Farmasi si doua de la Avon.


Urmeaza categoria de oje pe care nu am putut sa le introduc in nici o categroie avand in vedere ca am  un galben si un verde fosforescent, un nude si unu rozuliu sidefat. Primele doua sunt din nou no name (la cel verde mi-a placut forma de inimioara), cea nude este Essence iar cel roz este Avon.


Categoria ce urmeaza o numesc "sclipicoasele" dar tind sa le folosesc destul de des pentru unghiile de accent. Primul este Sally Hensen (il ador literalmente desi este pe terminate), apoi doua Moyra, un Farmasi si un Ruby Rose.


Si ultima categorie este formata din ojele pentru manichiura frantuzeasca: primul este de la Essence, il folosesc pentru efectul de gel, apoi unul de la Kallos, doua rozuri subtile de la Miss Sporty, iar albul este tot de la Miss Sporty.


Cam asta a fost postul de azi. Sper sa va placa.

Ne citim in curand!

Kisses,

Diana.

You Might Also Like

0 comments: