babylips,

Unghiile cu gel: Partea a doua

octombrie 04, 2014 Unknown 0 CommentsBuna fetelor!!

Am intarziat cu acest post dar ma revansez cu cateva sfaturi si cu compromisul: manichiura acasa pe unghiile cu gel.
Din postul anterior (aici) stiti ca in ultimele 4 luni am avut unghii cu gel. Am enumerat acolo moivele pro si motivele contra pentru a avea unghii cu gel. 

Dintre toate acele motive singura mea problema de pana acum a fost faptul ca ma plictisesc incredibil de repede de o manichiura iar o luna intreaga (sau chiar mai mult) era chiar o plictiseala ingrozitoare. Si plangandu-ma de acest lucru prietenei mele care imi face unghiile, mi-a sugerat sa renunt la gel, dar nu de tot. 

Gelul in sine se aplica in 4 sau 5 straturi (2 de gel trasparent - baza, 1 sau 2 de culoare si unul de gel trasparent ca si top coat) si am ajuns sa fac urmatorul lucru: am renuntat la gelul colorat si am ramas doar cu cel transparent. Fiind doar un strat este extrem de subtire si nu se vede dupa ce creste si e facut cu oja. Chiar si lasat simplu pe unghie arata foarte bine. Are toate beneficiile (tine unghia tare, nu se rupe) si mai are inca un plus: oja tine pe unghia mai mult de o saptamana. 

Sunt foarte incantata de acest compromis si cred ca voi ramane la el. Daca incercati si voi lasa-ti mai jos in cometarii rezultatul si ce credeti despre acesta.

Kisses,

Diana.


You Might Also Like

0 comments: