albastru,

Oja saptamanii #1

noiembrie 03, 2014 Unknown 2 CommentsHello beauties!!

De ceva vreme ma tot gandesc sa incep si eu aceasta noua categorie pe blog avand in vedere ca imi schimb oja cel putin o data pe saptamana. Stiti de aici si de aici ca o perioada de cateva luni am avut unghii cu gel dar m-am lictisit ingrozitor de aceeasi manichiura si pana la urma am renuntat, deocamdata nu de tot, dar probabil ca voi renunta de tot. 

Oja, defapt ojele, acestei saptamani sunt Royal Vendetta din colectia Gel Finish de la Avon si una micuta aurie pe care am primit-o in revista Unica. In general prefer sa folosesc 2 oje in paralel, creand astfel o unghie de accent. 

Royal Vendetta, dupa cum vedeti este o nuanta frumoasa de albastru. Nu pot spune ca se usuca extraordinar de repede, dar oricum, in general folosesc un spray de uscare rapida, tot de la Avon. Spre deosebire de alte game, aceasta are o formula mai rezistenta si de multe ori rezista chiar si mai mult de o saptaman, dar din nou - ma plictisesc si schimb manichiura. Desi pare destul de dens, are nevoie de 2 straturi pentru a fi perfect opac. Pensula are un format convenabil ajuntand aplicarea completa pe unghie din maxim 3 miscari.  Momentan mai am doar 2 nuante din aceasta gama (Lavender Sky si Very Berry) dar intentionez sa achizitionez mai multe. 

Pentru cel auriu nu va pot da un nume, doar stiu ca l-am primit in revista Unica impreuna cu 2 nuante de roz. Este prima data cand il folosesc dar mi se pare ca are o acoperire destul de buna pentru o oja primita cadou la o revista. Pentru ce se vede in imagini am avut nevoie doar de 2 straturi. 

Cum vi se par aceste doua oje? Ati incercat vreuna din gama Gel Finish? 

Ne citim curand!

Kisses,

Diana.

You Might Also Like

2 comentarii: