christmas,

Oja saptamanii #5

decembrie 17, 2014 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Stiu ca scriu cam des acest gen de postare dar e oarecum "scaparea mea". Nu am mult de scris, am intotdeauna alta manichiura, iar pozele sunt usor de facut. Sper ca macar acum, in vacanta sa postez, relativ mai des.
De aceasta data nu este o oja ci sunt trei. Principala oja folosita totusi este cea rosie de la Moyra in nuanta 19. Este genul rosu pur care mie imi place foarte mult si ma duce intotdeauna xu gandul la Craciun. Este o oja destul de rezistenta, dar nu are acoperire foarte mare. Sunt necesare doua straturi, mimim, pentru a acoperi frumos unghia.


Pentru unghia de accent am folosit doua oje. Ca baza, am folosit capatul auriu din oja duo de la H&M (stiati ca H&M produc si cosmetice?). Este un auriu metalic frumos dar si acesta are acoperirea destul de slabuta. In general aplic trei straturi dar aici am aplicat doar doua pentru ca am aplicat peste oja de la Medusa in nuanta 11. Am fost extraordinar de surprinsa de aceasta oja, sincer. A costat 3 lei in Auchan si nu ma asteptam la nimic foarte spectaculos dar am subestimat-o. Nuanta frumoasa de auriu care se vede in imagini se datoreaza ei deoarece cea de la H&M are o culoare mai mult metalica decat stralucitoare. Sclipicul este in tot continutul ojei, adica nu se distribuie cate 3-4 particule de sclipici pe jumatate de unghie si apoi nimic, si sclipicul se datoreaza tot acestei oje. Cred ca nu voi mai subestima produsele ieftine, nu stii niciodata cum te surprind. :)

Va place manichiura? Mie imi inspira foarte tare atmosfera de Craciun.
Care sunt cele mai ieftine oje din colectiile voastre?

Kisses,You Might Also Like

0 comments: