colectie noua,

BEAUTY NEWS: Essence - I ♥ Nude

martie 26, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Probabil ca nu m-ati auzit pana acum vorbind pe blog prea mult despre brandul Essence. Imi place la nebunie, dar mai mult "in secret". Imi place tare mult baza de machiaj I ♥ stage dar si ojele, rujurile sau fardurile mono. Stiu ca si mascara sunt relativ ok de la prietene care le-au incercat. 

Asa ca, chiar daca am intarziat putin, in postul de azi vreau sa va fac cunostinta cu noua colectie de la ei: I ♥ Nude. Daca ma cititi de mai multa vreme stiti ca eu sunt obsedata de toate nuantele nude-pamantii de farduri iar in materie de rujuri am 2 extreme: rosu aprins/visiniu/mov inchis sau nude/roz deschis. Totusi, prima categorie o folosesc mai mult in sezonul de toamna-iarna (in afara de rosu. rosu merge oricand!)  deci va imaginati ca, cel putin pentru mine, colectia asta a picat fix la tanc.

Mie imi cam fac cu ochiul multe din colectia asta. Presimt ca voi face o gaura in buget din nou. :)) Imi plac tare mult ojele si fardurile mono. Parca si rujurile sunt tentante. Au nuante chiar frumoase.

Preturile le puteti gasi aici dar si in magazinele care dispun de stanturi Essence. Am mare noroc cu Auchan-ul de langa mine, dar desigur le puteti gasi si in DM. Deobicei au colectiile noi si standul e relativ aprovizionat in mare parte a timpului.

Care dintre produsele din noua colectie va tenteaza? Si inca ceva, va plac acest gen de postari? Ati vrea sa le fac mai des? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Kisses, 
FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: