gel de dus,

Review: Wild Argan Oil Set THE BODY SHOP

martie 14, 2015 Unknown 0 CommentsHello beauties!

Acum ceva vreme eu si mama am primit setul Wild Argan Oil de la THE BODY SHOP iar din secunda in care am incercat produsele am zis ca trebuie sa va vorbesc despre ele. Evident ca eu le folosesc o idee (a de citi "mult mai mult") decat mama, din diverse motive, dar cert e ca amandoua ne bucuram de calitatea produselor si avem o parere grozava despre ele.

Setul a venit impachetat intr-o cutie superdraguta, albastra din carton de calitate pe care sigur o voi folosi pentru depozitare. Si sa nu uitam, era accesorizata cu o fundita si mai draguta.In cutie am gasit 5 produse de care m-am indragostit de la prima "adulmecare". Un gel de dus, un unt de corp, un scrub tot de corp, un sapun pentru masaj si sa nu uitam de cea mai draguta lufa in miniatura din lume. Toate produsele, inclusiv lufa, sunt in varianta travel-size, deci sunt numai bune in nenumaratele calatorii de la Cluj acasa si inapoi. :)


Gelul de dus are o consistenta ca a oricarui gel de dus, dar dupa utilizare pielea se simte extraordinar de hidratata iar de miros nu va mai spun! In prima faza vi se poate parea ciudat deoarece nu este un miros obisnuit, dar eu deja m-am indragostit de el.


Untul de corp are o consistenta foarte groasa, este mai tare decat alte unturi de corp pe care le-am folosit eu pana acum dar nu sunt dezamagita deoarece nu trebuie o cantitate mare pentru o aplicare si in plus hidrateaza extraordinar de bine. Scrub-ul este destul de lichid - lucru care nu imi displace - si are particule exfoliante foarte fine. Nu lasa senzatia de zgarietura dupa si lucrul care m-a surprins cel mai mult pana acum este faptul ca inclusiv scrub-ul este hidratant. Si sincer nu ma asteptam la asta. Ca sa fiu sicera, nu am incercat inca sapunul pentru masaj dar sunt convinsa ca si acesta se va ridica la asteptarile celorlalte produse din pachet. :)


Si ultima, dar nu cea din urma, este lufa. O lufa micuta si draguta pe a carei agatatoare este trademark-ul The Body Shop. 


Eu sunt super incantata de aceasta cututa magica pe care am primit-o si sper sa nu se termine niciodata! Ei, evident ca se va termina, dar pana atunci voi folosi produsele cumpatat, sa ma pot bucura de ele si pana la urma sunt sigura ca imi vor placea atat de mult incat le voi recumpara. :)

Gasiti aceasta cutiuta dar si alte nenumarate produse magice pe site-ul The Body Shop.

Ce spuneti? V-am convins? Pe mine m-a convins inca de cand i-am vazut ambalajul. :)

Kisses, 

FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: