first giveaway,

And the winner is...

mai 07, 2015 Unknown 6 Comments
Hello beauties!!

 Îmi cer scuze că am întârziat puțin cu anunțarea căștigătoarei dar azi am avut o zi full, iar după ce public acest articol voi merge la salon pentru o schimbare de look. Din nou. Oricum, gata cu poveștile despre mine, pentru că știu că toate sunteți curioase să aflați câștigătoarea. 

 Știu că multe dintre voi ați fost foarte fidele și ați dat share aproape în fiecare zi, dar acesta a fost rezultatul și vreau să vă mulțumesc sincer pentru susținere, încurajări și cuvintele frumoase de care am avut parte în ultima lună. Deja sunt 9 luni de când scriu pe blog și parcă nu au trecut mai mult de 3.  
  
 Vă mulțumesc încă o dată pentru tot și sper că îmi veți cîți în continuare articolele iar dacă aveți idei sau ați vrea să vedeți ceva pe blog, nu ezitați să-mi scrieți - aici la comentarii, pe facebook, pe instagram sau chiar și pe ask.fm.  
  
 În legătură că doamna câștigatoare, o rog să îmi scrie un mesaj în privat pe facebook sau să îmi trimită un email la cosmadiana95@gmail.com până mâine seară cel târziu pentru a putea trimite coletul cât de repede posibil. 
  
 Sper că veți fi în continuare la fel de entuziasmate de articolele mele ca și în ultima perioadă, pentru că eu, cu siguranță sunt, și așa voi rămâne. :) 
  
 Mulțumesc mult pentru tot! 


Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

6 comentarii: