apa infuzata,

Makeup MAYhem DAY 1: April's Non-Beauty Favourites

mai 01, 2015 Unknown 0 Comments
Hello beauties!!


 Probabil vă întrebați ce înseamnă titlul articolului de azi. Ei bine, dacă le-ați urmărit pe Elle de la  allthatglitters21 sau pe Ingrid de la missglamorazzi  știți că aceasta vine de la o serie de video-uri (pentru ele) sau articole (pentru mine) în fiecare zi impară a lunii mai. Prima care a creat această serie a fost Ingrid și s-a inspirat din cuvântul "mayhem" care înseamnă "mutilare" sau "deformare", creând astfel un joc de cuvinte interesant în engleză, care s-ar putea traduce "deformare prin machiaj", dar la modul pozitiv. Și noi aici suntem într-u totul pozitive, nu? :) 

 Revenind la oile noastre, în acest articol vreau să vă povestesc despre un altfel de favorite ale lunii ce tocmai a zburat pe lângă noi, mai repede decât vântul și gândul. Mai exact niște Non-Beauty Favourites.  


 Orașe de Hârtie, John Green

 Dacă mă urmăriți pe Instagram  știți că sunt o cititoare înrăită dar și că iubesc la nebunie cărțile lui John Green. Și mama știe acest lucru și mi-a făcut cadou de Paște una dintre cărțile pe care încă nu o aveam, și anume Orașe de Hârtie. Am devorat-o rapid și mi-a plăcut foarte mult, totuși încă preferata mea e Căutând-o pe Alaska. În această carte ne este descrisă, din perpectiva lui Quentin, un elev în anul terminal de liceu, viața vecinei și colegei lui misterioase Margo Roth Spiegelman. Margo are o predispoziție la a dispărea de acasă lăsând în urma ei indicii subtile pentru a fi găsită. Însă de data aceasta dispare pentru multă vreme lăsându-l pe Quentin cu sarcină de a o găsi. Veți afla dacă această va fi găsită vie și întreagă sau nu numai citind cartea. V-o recomand cu mare drag și aștept părerile voastre despre ea în secțiunea de comentarii! 

Source


Game of Thrones


Source
Urmăresc Game of Thrones de când s-a lansat și sincer vă spun că am așteptat sezonul 5 mai rău decât așteaptă un copil dimineață de Crăciun. Când am văzut că cei de la HBO au lansat din greșeală, evident, 4 episoade, le-am terminat pe toate în ziua de Paște, că de, dacă tot pierdem vremea, s-o pierdem în stil mare, nu? Nu are sens să vă povestesc plot-ul dacă nu sunteți face ale serialului dar va spun că dacă sunteți pasionate de filme și seriale de acțiune, așa cum sunt eu, acesta este pentru voi. Niciun episod nu încetează să mă surprindă! 

Lalele albe

De când s-au decis aceste frumoase zâne primăvăratice să își arate superbele petale și pe meleagurile noastre, nu am putut să-mi iau gândul de la ele. Mi se par atât de pure și inocente! Sunt perfecte din toate punctele de vedere. Atât doar că îmi pare rău că bietelor de lalele nu le prea place în ghiveci în apartament, și mie nu îmi prea place să țin/cumpăr/primesc "flori tăiate" așa cum le zic eu. Deci nu ne prea împăcăm la acest capitol. Dar tot le admir de oriunde le găsesc! 

Source
Fructele și apa infuzată cu fructe

 Luna aceasta m-am hotărât că trebuie să ajung până în vară la "beach body". Deci în acest sens am început să am puțin mai multă grijă de corpul meu. Am un noroc incredibil că sunt slabă în general, dar celulita se pune pe orice tip de corp. Plus că toți mușchii trebuie tonifiați, indiferent de persoană. Unul dintre trucurile mele a fost apa infuzată cu castraveți, lămâie, căpșuni, portocale, kiwi sau orice alt fruct găseam la aprozar sau în Auchan. Îmi făcea poftă numai când o vedeam, ca să nu mai spun de gustul incredibil. Atât doar că la început dă puțină răgușeală pentru că trebuie ținută în frigider, dar vă obișnuiți voi. :) 
Exercițiile zilnice 

 Tot din categoria "beach body" fac parte și exercițiile din fiecare seară. Nu am întrebat pe nimeni ce ar trebui să fac, nu m-am apucat de un challenge, pur și simplu doar am început o "serie de 25". Asta înseamnă că fac câte o serie de 25 de repetări dintr-un anumit tip de exerciții în fiecare seară, asta incluzând genoflexiuni, plank, flotări pe genunchi și încă câteva pentru fund și picioare. Vă pot povești despre asta într-un articol separat dacă sunteți interesate. :) 


 Ed Sheeran, Maroon 5 și Jennifer Lopez 

 Da, sunt înnebunită după Ed Sheeran și Maroon 5. Dar probabil că deja știți asta. În luna aceasta am fost obsedată în special de Thinking ouț Loud și de Maps.


 Din categoria Jeniffer Lopez am ascultat piesa Feel the Light de pe soundtrack-ul animației Home. Și nu pot să nu menționez cât de frumoasă a fost interpretarea de la American Idol. Nu pot să trec peste cât de frumoasă este rochia aceea! Cam acestea au fost favoritele mele "Non-Beauty" de luna aceasta, și vă aștept cu drag să-mi spuneți care au fost și ale voastre, în secțiunea de comentarii! Makeup MayHem day 2

Kisses,


BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: