aliexpress,

Makeup MAYhem DAY 3: Sedona Makeup Brushes

mai 05, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!


 V-am tot spus în mai multe articole despre pensulele Sedona care le-am cumpărat de pe aliexpress.com. Ei, azi m-am hotărât să vă povestesc și peripeția prin care am trecut cu ele, cât au costat, cum sunt pentru prețul lor și la ce le folosesc. Nu sunt singurele pensule din colecția mea, mai am câteva de la ELF, dar sunt printre singurele care le folosesc.  Încă din vara anului trecut am început să fiu obsedată de pensule. Și căutam peste tot, site-uri, magazine fizice, facebook, doar doar voi găsi un set care să-mi convină. Nu de alta, dar nu vroiam un set cu 32/64 de pensule. Ce Dumnezeu să fac cu atâtea? Dar nu-mi ajugeau nici cele câteva care le aveam. Am început să caut pe ebay și amazon dar nu prea îmi conveneau prețurile, pentru că din poze, pensulele nu mi se păreau de calitate. Aveam deja câteva bookmark-uri setate în bara de la chrome pentru diverse seturi de pensule, când am găsit site-ul aliexpress. L-am bautut în lung și-n lat, peste 7 mări și 7 țări, și am găsit acest set de la Sedona. Sicer să vă spun, mi-a atras atenția pentru că pensulele seamănă foarte foarte mult cu cele de la Real Techniques, dar au fost la un preț mult mai budget friendly. Deci evident că nu m-am liniștit până nu le-am comandat. În plus atât am zăpăcit-o la cap pe Raluca, prietena mea, încât amândouă ne-am comandat câte un set.  


 Asta se întâmpla prin luna octombrie, nu mai știu să vă spun sigur când, dar undeva în octombrie. De atunci s-a schimbat radical și cursul dolarului și evident că nu le-am mai găsit la același preț. Eu le-am comandat cu 16$ iar acum am găsit (aici) doar cu 20$, același set, cu același număru de pensule. 

 Deci, peripeția s-a desfășurat în felul următor. Le-am găsit, m-am îndrăgostit de ele și le-am comandat. Am primit un cod de urmărire a pachetului și evident că intram (aproape) în fiecare zi să verific starea coletului. Totul s-a desfășurat normal până când a ajuns în România. Văzusem pe site-ul lor de tracking că e în România dar de acolo nu mai era responsabilitatea lor să îl urmărească, aceasta devenind a celor de la Poșta Română. Am pierdut "din vizor" pachetul cam la 3 sapamani după comandare și mi-am pierdut speranțele. La o lună după întâmplarea aceasta am găsit pe site-ul Poștei Române un tracker unde am căutat pachetul meu după codul primit de la site. Evident că l-am găsit și am sunat imediat la poștă. Le-am dat toate datele și mi-au confirmat că e la poștă vamală și au spus că pot merge după el. După ce am stat câteva zeci de minute bune la coadă, m-am trezi în fața doamnelor foarte plictisite de la poștă. Le-am spus care a fost problema și ele m-au repezit că e imposibil să nu fi primit citație la adresa dată pe colet. Am uitat să vă spun, nu primisem citație acasă pentru a merge după ele la poștă. O lună de zile și nimic. Dar totuși le-am primit, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Nici nu vă puteți  imagina ce bucuroasă am fost, mai ales că nu-mi mai pusesem speranțe că le voi primi.  

Acum sa va spun si la ce le folosesc. Chiar daca nu le folosesc pe toate, cateva dintre ele sunt folosite si iubite la maxim. 

Pensula 1:  Evident că o folosesc pentru pudră, și uneori pentru fondul de ten mineral de la Sephora. 

Pensula 2:  În general o folosesc pentru blush, dar se întâmplă să o folosesc și pentru iluminator sau pudră dacă nu am altceva la îndemână. 

Pensula 4 și pensula 5:  Le folosesc alternativ (în funcție de care pică prima la mână) pentru bronzer și conturarea feței.  

Pensula 6:  O folosesc pentru aplicarea pudrei peste anticearcăn, sub ochi, dar nu o folosesc chiar în fiecare zi pentru că lenea e maaare. 

Pensula 7:  Cu ea aplic corectorul acela în jumătate de la Oriflame, cu verde și bej și îl întind bine pe toată fața. 

Pensula 3:  Nu o folosesc aproape niciodată pentru nu îmi place să aplic fondul de ten cu pensula și încă nu i-am găsit altă utilizare. Dacă o folosiți în alt fel puteți să-mi lăsați ideile voastre în comentarii.  Pensulele pentru ochi le folosesc în felul următor: 

Pensula 1 și pensula 4:  Nu prea le folosesc pentru că nu prea știu la ce. 

Pensula 2:  O folosesc pentru blending pentru că e foarte mare și foarte fină și întrepătrunde culorile perfect. 

Pensula 3 și pensula 5:  Le folosesc pentru fardul de pleoape. Totuși o prefer pe cea mai micuță în general. 

Pensula 6:  O folosesc pentru sprâncene deoarece am alta mai micuță și mai precisă în unghi pentru aplicarea eyeliner-ului gel. 

Pensula 7:  Nici pe această nu prea o folosesc dar când o folosesc e pentru conturarea perfectă a rujului roșu, și nu pentru ochi.  În general sunt mulțumită de calitatea pensulelor. Sunt foarte fine, firele nu se rup și nu cad, se spală farte ușor și mi se pare că sunt destul de rezistente. Partea mov este din metal lucios și partea neagră este dintr-un fel de plastic cauciucat. După cum puteți vedea, fondul de ten și pudră se prinde destul de repede de acela plastic, dar tot arată drăguț din punctul meu de vedere. 

 Cam aceasta a fost experiența mea cu site-ul aliexpress.com și părerea mea despre pensulele Sedona. Dacă aveți idei sau sfaturi pentru cum și la ce aș putea folosi pensulele pe care am menționat că nu le folosesc, nu ezitați să-mi răspundeți în comentarii! 


Makeup MayHem Day 2                                                                                   Makeup MayHem Day 4

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: