cluj,

Makeup MAYHEM Day 7: Epilare definitivă cu Coquette Beauty Clinique

mai 26, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!! 
  
 După atâta vreme de dispariție completă, revin și eu pe bog. Din nou am scuze, dar cred că mă credeți că printre atâtea parțiale, laboratoare finale și interviuri (apropos, am fost accptata la un intership super mișto -€“ yuhuu!!) ajung seara acasă super obosită și tot ce vreau e să dorm. Aproape că am renunțat și la seriale a€“ deși, dacă vă uitați la The Flash, trebuie neapărat, dar neapărat să vedeți ultimele episoade. Sunt mindblowing. 

 Revenind la oile noastre, acum ceva vreme v-am arătat pe Facebook și Instagram un sneak-peak cu interioul clinicii Coquette Beauty Clinique, azi a sosit timpul să vă povestesc mai exact ce s-a întâmplat acolo. 
 Dacă până acum nu ați auzit de ei, Coquette Beauty Clinique este primul lanț de clinici de epilare definitivă care a apărut în România și care, în prezent, are sedii în București, Cluj, Brașov și Constanța. Încă de la deschiderea primului sediu, în anul 2003, la București, și-au asumat statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitive, de promotor și educator al acestui tratament. Dedicându-și toată atenția, resursele și expertiză medicală tratamentului de epilare defintiva, Coquette Beauty Clinique este considerată atât în mediile medicale, cât și în cele non-medicale, expertul în epilare. 

 Acum, să nu vă speriați, m-am documentat și eu pe îndelete înainte de a merge la prima ședință atât despre epilarea cu laser cât și despre cea cu IPL. Ținând cont că am ajuns aici, vă dați seama că am ajuns la concluzia că sunt cei mai buni. În acest articol nu voi insista pe diferența dintre cele două tipuri de epilare pentru că intenționez să scriu un articol separat despre asta în viitorul cât de apropiat posibil. 


 În lanțul clinicilor Coquette epilarea cu laser este cea mai utilizată, mai exact laserul Cyosure EliteTM Plus Workstation, lider mondial în aparatură medicală, recunoscut internațional că vârf de performanță. Laserul Cynosure este un apărat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât și pentru cea mai deschisă. Aparatul oferă soluțiile ideale împotrivă părului nedorit, a leziunilor vasculare, a leziunilor pigmentare epidurale și a fotoimbatranirii pielii. EliteTM Plus Workstation îmbină într-un singur sistem două lasere cu lungimi de undă optime prin care se sporește confortul pacientului și eficiența tratamentului. De asemenea, capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă.  
  
 Dispunând de două lasere într-un singur apărat, Elite permite efectuarea a multiple aplicații într-o manieră sigură și eficientă. Comparând eficientă acestui dispozitiv cu două lasere din aparate diferite, aflăm că tehnica Elite este mult mai productivă, iar prețul tratamentului mult mai convenabil. Astfel se scurtează timpul necesar unui ciclu complet de epilare, pentru zona picioarelor fiind nevoie între 6 și 8 sesiuni de epilare, pentru zona axilei și bikini între 8 și 10 ședințe, iar pentru zona buzei superioare între 10 și 12 sesiuni de epilare. Durată unei ședințe poate varia de la 5 minute până la 2-4 ore, în funcție de zona tratată. 

 Ei, deja începe să semene mai mult cu un curs decât cu un articol de pe un blog de beauty, așa că vă povestesc depre experiența mea practică - dacă tot ne plac laboratoarele a€“ la clinică. În primul rând trebuie să știți că înainte de prima ședința trebuie să renunțați complet la epilatorul electric și la ceară caldă/rece cam 3 săptămâni/o luna, în funcție de cât de repede crește părul, iar în seara de dinainte trebuie să vă radeți complet zona care urmează a fi tratată. Am făcut toate astea iar fetele de la clinică mi-au făcut programare. Menționez acum, să nu uit, că ambele sunt foarte drăguțe, știu bine ce au de făcut și explică fiecare proces, factor de risc (deși nu prea există) ceea ce m-a făcut și mai sigură pe mine pentru a continuă cu această procedura. Ajunsă la clinică, am semnat actele și documentele necesare și am devenit oficial pacienta clinicii de epilare definitivă Coquette. 
  
  
 Am ales zona axilei pentru  că mi se pare foarte practic să nu mai trebuiască să mă rad la fiecare dus pentru că dă, eu fac asta și iarna a€“ nu suport părul de nici o culoare! După toată treaba cu actele, Ana, terapeutul meu, mi-a explicat procedura iar pe scaunul respectiv mi-a arătat exact ce este și cum funcționează laserul. Acesta are un jet de aer rece încorporat pentru a diminua efectul fierbite care îl lasă când distruge rădăcinile firelor de păr. Pentru că am un semn din naștere destul de mare foarte aproape de zonă axilei, Ana l-a acoperit cu un plasture și apoi a trecut la treabă. A trasat câteva linii cu un creion alb pe piele și le-a urmărit cu laserul. Senzația lăsată de laser este că o înțepătură de țânțar. Pe moment este neplăcută dar nu persistă și categoric este suportabilă. La final am întrebat de ce la axila stângă a durut puțin mai tare decât la cea dreaptă, iar explicația este că este mult mai apropiată de inimă și este mult mai sensibilă. Procedura în sine a durat foarte puțin, cam 5-7 minute, și nu am avut senzații de iritare sau de orice alt fel după. Indicațiile aunt că după o ședința să nu expuneți zonă respectivă la soare fără a folosi SPF 50 și nici să nu mergeți la piscină/plajă în ziua respectivă. 
  
  
 Motivul pentru care sunt necesare atât de multe ședințe este faptul că părul crește în valuri și deci, la fiecare ședință se elimină un val. Cam în 2 săptămâni de la ședința părul rămas în piele fără rădăcină trebuie să cadă și încă două după această săptămâni trebuie să aveți zonă respectivă curată. Mie deja mi-a căzut o mare parte din el și sincer vă spun că nu prea mă mai îngrijorează deloc zona axilei. 
  
Sunt foarte încântată de tratament și de cum a decurs prima ședință. Următoarea va fi în ziua următoare după ultimul examen din sesiune de vară, deci va veni ca un premiu și o relaxare după 6 examene. 
  
  
 Dacă aveți ceva neclarități puteți să îmi lăsați oricând mesaje pe facebook, să-mi scrieți în comentarii și nu în ultimul rând să accesați pagina de Facebook, Instagram  și site-ul clinicii. 

 Cam atât pentru astăzi, dar vă promit că revin cât de repede pot. Nu știu exact când se va întâmplă asta pentru că am două săptămâni foarte încărcate și abia le fac față, dar mă strădui și sper să nu vă dezamăgesc. :) 

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: