albastru,

Colectia de oje: The Blues

iulie 01, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!

Se pare ca exista viata si dupa sesiune! Totusi maririle imediat bat la usa asa ca abia mi-am luat pauza cateva zile de la laptop si de la biblioraftul plin de cursuri si m-am relaxat putin acasa. Azi sunt din nou in Cluj si ma intorc cu un nou articol inspirat de culoarea albastru


Am observat recent ca dulapul meu colcaie de haine albastre, in special albastru cobalt sau royal, si mi-am dat seama, cam tarziu ca e o culoare care chiar imi place. Nu ca celelalte nuante de albastru nu mi-ar placea, dar totusi asta parca are ceva special. Si din acest motiv abstract, m-am hotarat sa va arat o bucata din colectia mea de oje, si anume The Blues.RIMMEL LONDON 60 SECONDS - 842 Too Cool To Tango Am decis sa incep a va povesti despre cea mai recenta oja din colectia mea. Chiar daca nu este albastru cobalt - deci nici preferata mea - imi place foarte mult si o consider o culoare foarte potrivita pentru vara.


MISS SPORTY LASTING COLOUR - Chiar daca nu e o nunata neaparat potrivita pentru seznul cald, imi place foarte mult si o port cu drag, in special datorita sidefului interesant si care arata superb in lumina soarelui.


GOLDEN ROSE PARIS - Am aceasta oja de ceva vreme si mi-am dat seama destul de tarziu ca intindeam mana dupa ea foarte des cand incercam sa ma hotarasc cu ce culoare sa-mi pictez unghiile. Este o nuanta frumoasa, mai deschisa dar totusi nu prea. Ce imi place la aceasta oja este rezistenta de minim 5 - 6 zile fara "tip chip" pe care o are.


RIMMEL LONDON 60 SECONDS - 850 AYE, AYE, SAILOR  In imagine se vede negru, dar nu e. E o nunata superba de albastru - bleumarin. Si nu, nu e potrivita deloc pentru vara, dar o port cu drag pe unghile degetelor de la picioare mai ales la mare sau la piscina.


AVON GEL FINISH - Royal Vendetta Si am ajuns la oja mea preferata, of all time. O am de anul trecut si mai ma doar in jur de jumatate - deci va puteti imagina cat demult si des am folosit-o. Are acoperire foarte mare, deci nu necesita mai mult de doua straturi. In plus, la fel ca celelate oje din colectia Gel Finish, are o stralucire indelungata si o rezistenta extra. Nu ma mai lungesc pentru ca v-am povestit mai multe despre ea aici.


RAPSODI MULTIVITAMIN - Oja aceasta si cea urmatoare sunt printre cele mai vechi in colectia mea si sunt aproape pe terminate dar trag de ele si le voi folosi pana la ultima picatura. Chiar daca este o oja ieftina, rezista mult pe unghii dar un minus care il are este faptul ca se usuca foarte foarte greu. Totusi, asta nu ma impiedica sa le folosesc.


RAPSODI MULTIVITAMIN  - Dupa cum spuneam mai sus, si aceasta este o oja veche, dar foarte draga. Imi place nuanta de albastru inchis pe care o are si sideful subtil, vizibil in lumina soarelui.


Cam acestea au fost ojele albastre din colectia mea, sper sa ma intorc cat de repede si cu celelalte nuante. Si cu restul nuantelor de rujuri. Pana atunci va astept cu pareri despre acestea in comentari sau pe retelele de socializare!

Kisses,
  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: