buzzstore,

Campania GERLINEA | feat. BUZZSTORE

august 21, 2015 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

Cred ca ati mai vazut circuland prin blogosfera articole despre dieta cu Gerlinea, nu? Cel putin pe facebook-ul si intagram-ul meu, sigur ati mai vazut. Si asta se intampla pentru ca Gerlinea si Buzzstore mi-au dat ocazia sa incerc si eu cele 2 noi versiuni de batoane, cele cu Moka si cele cu alune si vanilie.

Am primit coletul lor chiar inainte sa merg in vacanta, si a fost o surpiza frumoasa tinand cont ca pe drum m-am servit cu cate un baton si ca sunt primele produse Gerlinea pe care le incerc. Tot batoanele astea mi-au tinut de foame si in marea aventura de 16 ore cu trenul catre Bucuresti si Costinesti. Si acum tot ele sunt un snack perfect pentru servici, intre mese. Spun intre mese pentru ca, chiar daca intr-adevat doua batoane pot inlocui lejer una dintre mesele zilnice, eu nu le-am folosit pentru a slabi (din 40 kg, nu prea mai am ce, nu?) ci pentru a ma mentine. Si asta pentru ca am FOARTE prostul obicei de a manca si rontai snakuri cam cat e ziulica de lunga. Si nu va ganditi neaparat la fructe, legume sau seminte (desi si acestea se afla pe lista mea) si tot felul de pretzels si biscuiti si pufuleti si.. va imaginati voi.

In pachetul lor am primit o cutie de batoane cu aroma de Moka, o cutie de batoane cu aroma de vanilie si alune, accesorii de plaja marca Gerliea (o palarie draguta roz si o pereche de flip flopsi care din pacare imi sunt maricei) si materiale informative aferente campaniei.Batoanele sunt foarte satioase, au o consistenta destul de densa si o textura placuta, care se topeste in gura. Sincer, ma asteptam sa-mi placa cele cu aroma de Moka dar pana la urma le-am ales pe cele de vanilie ca preferate pentru ca sunt chiar o idee mai dulci. Plus ca imi place foarte mult vanilia. De cand am inceput jobul, am in fiecare zi un baton cu mine la birou si este un snack perfect care imi tine foameala distanta pana curierul ajunge cu pranzul. Ce imi place foarte mult este faptul ca fiecare baton este ambalat individual, deci pot fi luate fara griji la birou sau in excursie sau oriunde atundeva! :)

Ce produse Gerlinea ati mai incercat?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST


You Might Also Like

0 comments: