60 seconds,

Oja saptamanii #8

august 25, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Stiu, stiu. a trecut o vesnicie de cand nu am mai scris o astfel de postare si am considerat ca este cazul sa ma intorc cu una.

De ceva vreme am o problema cam cu toate ojele. Le aplic asa pe la ora 5-6, aplic spray-ul pentru uscare rapida si incerc sa nu le stric. In cele mai multe cazuri reusesc, din fericire, si ma bazez pe fatul ca sunt uscate si ma pun la somn. Problema apare dimineata urmatoare cand ma trezesc cu unghiile pline de dungulite fine care s-au format de la hainele de pat, pijama, etc. Nu se vede de la distanta dar nu mai au stralucirea aceea a ojei proaspat aplicate. Si este foarte enervat.

Surpiza a venit asera cand am ales una dintre ojele noi din colectie, si anume 711 RAIN RAIN GO AWAY de la Rimmel London din gama 60 Seconds. Am aplicat-o pe la 9.30 si la 11 si ceva m-am pus la somn, convinsa ca in dimineata urmatoare voi regreta ca nu am aplicat-o mai repede. Asta nu s-a intamplat deloc, pentru ca oja arata exact la fel ca aseara, intacta si (aproape) perfecta. Yay!Oja aceasta are o nuanta interesanta de alb murdar spre gri, care arata foarte bine pe unghii. Textura este una foarte buna, asa cum ne-a obisnuit Rimmel London la ojele lor, deci a trebuit sa aplic doar doua straturi pentru opacitate completa si perfecta. Este prima data cand o aplic deci nu va pot spune cat rezista dar din experienta anterioara stiu ca ojele din aceasta colectie rezista pana la o saptamana fara a se crapa la varful unghiei sau alte incidente asemanatoare.

Pentru unghiile de accent am folosit o oja in nuanta TASSLED TRIM din noua colectie de la Avon si anume MAGIC EFFECTS FRINGE.  Am aplicat-o in doua straturi pe unghiile de accent. Imi place foarte mult ca pe pensula raman multe firicele din acelea stralucitoare. Deci nu trebuie aplicate multe straturi pentru a umple unghia. Si inca un lucru ce mi se pare interesant si, sa spunem, inovativ este faptul ca oja nu este "groasa", adica dupa ce se usuca nu se simple ca sunt aplicate inca 2-3 straturi peste oja normala, si nici firicele nu dau impresia de "sugar-coated". Big thumbs up for that!Mie mi se pare o manichiura interesanta, voi ce spuneti? Ati incercat ojele din colectia noua de la Avon?


Kisses,  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: