classy,

FASHION: Fall Outfit Ideas

septembrie 16, 2015 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

M-am gandit ca deja v-am cam plictisit cu review-urile, desi asta e genul de postare pe care eu personal il caut cel mai des, si, intreband in stanga si in dreapta, am hotarat sa deschid o noua sectie a blogului, si anume: FASHION.

Dar pentru ca nu sunt brave enough sa apar eu in fata camerei intr-un photoshoot legit, am apelat la site-ul care te ajuta sa-ti creezi outfituri, pe care cred ca fiecare dintre voi il stie deja, si anume Polyvore. Astfel mi-am ales piesele preferate si le-am asamblat in outfituri complete. Pentru postarea de azi am creat 5 outfituri pe care eu le-as purta cu foarte mare drag, atat la facultate, cat si la birou sau in oras cu prietenii. Sau in cazul ultimului, intr-o excursie la munte sau la o plimbare lejera in parc. Am ales piese simple si relativ elegante pentru ca in general acesta e stilul meu si asa ma simt bine. Multe dintre ele le-am purtat, bineinteles cu piesele mele, in imagini fiind ce am reusit sa gasesc si sa imi placa pe site-ul mentionat mai sus. 

Without further due, outfiturile sunt urmatoarele:


Mie personal cel mai mult imi place al treilea, eu fiind o mare fana a pantofilor stiletto, dar si a fustelor skater. Dupa cum puteti observa, toamna asta am o afinitate pentru bej si visiniu (hai sa zicem ca-i marsala, ca doar e culoarea anului, nu?).  Ce parere aveti despre acest gen de articole? Va plac? Ati mai vrea sa cititi genul acesta de articole?Kisses,
  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST


You Might Also Like

0 comments: