deep love,

Melkior: Let's Love Life!

septembrie 02, 2015 Unknown 0 CommentsHello beauties!

Luna aceasta sunt multe inceputuri, pe langa inceputul unei noi luni calendaristice. Incepe scoala, incepe toamna, natura incepe sa se schimbe iar cei de la Melkior au lansat ceamai noua colectie: LET'S LOVE LIFE. 

Cea mai noua colectie Melkior este in tendinte ... bio. Se centreaza pe schimbarile ce se petrec in natura, nu numai din cauza schimbarii anotimpurilor ci si din cauza schimbarilor climatice.


In aceasta perioada de topire a ghetarilor apar peisaje si culori noi. Topirea ghetarilor si cresterea nivelului apelor se datoreaza schimbarilor climatice si unei lupte care se da intre cald si rece. O lupta care se reflecta in culorile din noua colectie unde gasim culori calde care duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care amintesc de ghetari.

Noua colectie Let’s Love Life creata de Melkior cuprinde urmatoarele produse:

2 nuante de rujuri (yaaay, rujuri!): Irresistible si Deep Love - 39, 90 lei


3 nuante de fard de pleoape: VolcanoWish si Deep Sea - 27 lei  


3 nuante de oje: Lava, Ice si Hope - 29 lei

Pe mine una m-au impresionat numele produselor care sugereaza atat natura in sine, marea, vulcanii, getarii, cat si dragostea pentru planeta ce ne este "gazda". Aceasta este o colectie in tendinte, o colectie care aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata, sa ne iubim propria viata, sa ocrotim planeta!


Si pentru ca niciun lucru bun nu vine niciodata singur, cu ocazia lansarii noii colectii, promotia Lunii aduce un CADOU special pentru toti clientii din magazinele Melkior sau de pe site-ul MelkiorMelkior te indeamna sa protejezi NATURA! Cei care participa la aceasta campanie au sansa de a castiga cate o Trusa cu Produse Melkior.


Mie deja imi fac cu ochiul ojele si rujurile. Plus ca m-a fermecat complet partea cu natura. BIG like Melkior!! Voi ce parere aveti? Cum va plac noile produse?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: