avon,

Lipsticks Collection: The Purples

octombrie 08, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Acum multa multa vreme v-am aratat aici rujurile rosii din colectia mea si aici pe cele roz siii, chiar daca a trecut destul timp, nu am uitat de restul colectiei iar azi m-am decis ca azi sa va arat rujurile mov din colectia mea.

V-am spus atunci ca imi place mult sa port rujuri rosii, si da, port foarte des. Dar, mai ales in aceasta perioada a anului, imi place sa le port si pe cele mai inchise la culoare din colectia mea.

Ruj in nuanta 310 Mad For Magenta - MAYBELLINE COLOR WHISPER 
(se potriveste mai mult pentru primavara-vara pentru ca e destul de sheer)

Ruj in nuanta 210 Oh La Lilac - MAYBELLINE COLOR WHISPER 
(si acesta, destul de sheer, se potriveste mai mult in sezonul cald)
Color style lipstick in nuanta Very Berry - AVON (unul micut si dragut, destul de sheer, potrivit pentru orice perioada a anului, si bonus, nu usuca buzele deloc)
Everlasting lipstick in nunata Lolita  - AVON COLORTREND (nu prea ma impac cu el pentru ca este sidefat si mat. Rezista mult pe buze dar nu ma incanta culoarea)Ultra color rich lipstick in nunata Matte Crimson - AVON (un burgundy catre mov extraordinar de frumos, are o culoare intensa si sta pe buze toata ziulica. Pacat ca le cam usuca)
Ultra color lipstick in nunata Oxford Wine - AVON (este un mov intens a carui culoare poate fi construita de la sheer pana la opac. Este perfect pentru anotimpurile reci, rezista mult si poate fi aplicat lejer fara ceion de buze sau chiar si fara oglinda. BIg like!)

Cam acestea au fost rujurile mele mov, ma rog, mai mult burgundy si visinii, dar tot in categoria de purple intra pentru mine. Voua ce rujuri va place sa purtati in anotimpul rece?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: