fall,

FASHION: Fall/winter Outfit Ideas

noiembrie 24, 2015 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

A trecut ceva vreme de cand am scris primul (si ultimul pana acum) articol de genul acesta. Chiar daca inca nu mi-am facut curaj sa ies eu personal la o sedinta foto, aproape in fiecare zi imi caut inspiratie pentru outfituri pe Pintrest sau Polyvore si m-am gandit sa va arat azi cateva dintre cele care mi-au placut cel mai mult.
Stiu ca vremea e deja cam "chilluță" pentru ce va arat, dar pot fi adaptate relativ usor pentru a fi purtate si acum. Recent mi-am cumparat o vesta de blana (not proper blana, dar eu ii zic blana) si de atunci am o problema, sau obsesie, mai exact cu vestele. Mentionez ca n-am apucat sa o port numai o data ca dupa aia s-a facut prea frig.

Ideea mea cu outfiturile astea era sa ma invart in jurul cizmelor maro, pana la genunchi si fara toc, pentru ca mi se pare ca sunt purtabile in orice situatie, nu doar in ce va voi arata mai jos. La fel si cu vesta. Doar ca am ratat-o intr-un outfit. :))Preferatul meu este primul, dada, le-am ordonat specific pentru asta. Imi place foarte mult vesta albastra si combinatia de albastru cu maro. Imi place si bluza cu dungulite, cerceii, ceasul, geanta, parfumul. Mai exact, tot.

Ce parere aveti despre outfiturile astea? 
Va plac postarile de genul asta?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: