brushes,

Makeup brushes starter kit

noiembrie 30, 2015 Unknown 2 CommentsHello beauties!!

Azi m-am gandit sa povestesc putin despre cele cateva pensule pe care le folosesc zilnic, pentru ca, chiar daca am o droaie, tind sa le folosesc mai mult pe acestea, sau asemanatoare cu ele ca format si ca "flufiness".
Pensule pentru machiaul fetei:


In primul rand, pentru mine cea mai importanta pensula este pensula pentru fond de ten. Eu o folosesc mai mult ca multifunctionala, intind corectorul cu ea, anticearcanul, fondul de ten si daca chiar nu am nimic in jur, o folosesc si pentru pudra. Imi place suprafata plata si mi se pare ca mananca mai putin produs decat buretelul de la ELF pe care il foloseam pana acum. Un singur luncru este dezavantajos, si anume faptul ca fondul de ten trebuie tapotat frumos pe ten pentru ca altfel raman dungi de la perii pensulei.


A doua pensula destul de importanta, chiar daca nu esentiala este pensula pentru pudra. Eu sincer o folosesc doar pentru pudra si pentru a difuza diferentele prea drastice dintre bronzer/blush si restul fetei. E pensula mea preferata pentru aplicarea pudrei pentru ca este foarte stufoasa si produsul poate fi aplicat uniform.


Ultima pensula care pentru mine este esentiala pentru machiajul fetei este pensula pentru bronzer/blush. Ei, acum nu stiu daca din punct de vedere tehnic e cea mai buna pensula pentru aplicarea acestor produse dar eu o folosesc pentru ca are varf si pot aplica produs cu usurinta.


Pensule pentru machiajul ochilor:


Una dintre cele mai importante pensule pentru mine este pensula pentru eyeliner. O folosesc in diverse contexte, evident toate legate de eyeliner. Pentru eyelinerul gel in principal evident, pentru cand nu vreau niciun fel de eyeliner dar vreau sa definesc putin linia genelor cu fard negru sau maro inchis si pentru cand vreau sa aplic fardul inchis dintr-un machiaj smoky cu mai multa precizie. Dupa aceea il bleduiesc, evident. 


A doua pensula pentru ochi pe care o folosesc cu sfintenie este clasica pensula pentru fard. Evident, o folosesc doar pentru fard pentru ca nu are cea mai buna forma pentru a fi multifunctionala. O folosesc si cand vreau sa intind fardul pe pleoapa de jos .


Si in final ultima pensula din articolul de azi, ca cred ca deja v-am innebunit, este pensula pentru blenduit. Evident, o folosesc la blenduriea fardurilor la orice fel de look, fie el smoky sau natural, o folosesc chiar si pentru aplicarea fardului in pliul ochiului si daca am chef de ceva fancy, o folosesc pentru aplicarea bronzerului pentru definirea nasului si a barbiei.


Cam acestea au fost pensulele pe care eu le consider chiar necesare pentru oricine, mai ales ca multe dintre elepot fi folosite in mai multe scopuri.

Voi ce pensule folositit cu sfintenie in fiecare zi?


Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

2 comentarii:

  1. Cam astea sunt și pensulele pele esențiale, plus alte câteva. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine sunt inca cateva in plus dar am incercat sa limitez la cat mai putine pentru articol. Initial aveam in cap 5, dar nu m-am putut limita. :))

      Ștergere