cluj,

Melkior la Cluj!

noiembrie 09, 2015 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Daca sunteti din Cluj si ati trecut asa cam de o saptamana jumate, doua prin Iulius, sigur ati observat ca Melkior a deschis primul magazin din oras. Spre marea mea incantare, stiind ca au produse bune dar neavand bucuria de a incerca vreunul, am fost invitata sa particip la deschiderea oficiala, ce a avut loc sambata, 7 noiembrie.

A fost primul eveniment de genul la care am participat pana acum deci evident ca am facut poze la tot ce mi-a iesit in cale. Ne-au asteptat cu mini cupcackes si sampanie iar toti oamenii au fost foarte primitori. Am incercat cam tot ce putea fi incercat, am stat si m-am facut sange rau la zecile de nuante mirabolante de oje, si am ramas surprinsa de faptul ca este un magazin in care poti gasi chiar ORICE ai nevoie, toate fiind produse de calitate la preturi foarte bune. Gasesti de la oje pana la stickere, pensule si forfecute pentru unghii, si toate tipurile de pile pe care vi le puteti imagina. De la makeup pana la vopsele de par, decoloranti, elastice invizibile si bobby pins, si inclusiv styling tools (presa, ondulator, fheon etc). Evident ca nu am plecat empty handed, plus ca am primit si un gift bag de la ei. Tot sambata a fost prima data cand am facut cunostinta cu inca cateva beauty bloggerite din Cluj (Iulia, Anca, Diana, Cleo, Sigina), printr-o intamplare relativ haioasa. Si evident ca dupa am iesit la un suc/cafea/cioco calda la Segafredo. 

Va las acum cu niste poze care sper sa va convinga sa treceti cat mai repede pe la ei. Deja am o oja pe unghii si cred ca pana dupa Anul Nou numai pe asta o aplic...Hi there, Iulia! :D
V-am convins? Cand treceti pe la Melkior?
Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: