cluj,

Eveniment Philips & CONCURS

decembrie 10, 2015 Unknown 0 Comments
Hello beauties!!

"Intrerupem azi programul normal pentru un anunt important". Cam asta a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand m-am gandit cum sa incep articolul de azi. Si asta e pentru ca am intrerupt cumva "blogmasul" si va spun imediat de ce.Stiti ce e luni? 14 decembrie. Atat? Nu? Nimic altceva? Ei, ba da. Luni seara restaurantul Nuka din Cluj gazduieste cel mai awesome event din luna decembrie. Philips organizeaza o "adunare" a bloggeritelor la un chit chat pe mai multe teme de beauty si chestii "de fete", printre care si epilarea  definitiva. Invitatele evenimentului vor fi Laura Cosoi si Ana Fâcă, medic dermatolog. Awesome, right? Bun, dar acum vine problema. Cu ce ma imbrac? Pentru ca femeile au tot timpul un dulap de "nu am cu ce sa ma imbrac". Am cateva tinute in minte dar parca niciuna nu imi place. 

Dar, ca sa rezolv problema asta, aici intrati voi in scena pentru ca impreuna cu cei de la Philips, organizam un concurs. 

Ce trebuie sa faceti: 
Imi lasati un comentariu pe facebook la postarea despre eveniment, pe care o gasiti AICI cu o imagine sau o idee pentru o tinuta pentru eveniment pana maine, 11 decembrie, seara. 

Eu voi alege 3 tinute care imi plac cel mai mult, iar voi, cele 3 care le-ati ales pentru mine, sunteti invitate sa veniti impreuna cu mine la eveniment, sa ne cunoastem si sa povestim de-ale noastre, stiti voi. Chestii de beauty and stuff.

Ah da. Si voi incerca sa reproduc tinuta care imi place cel mai mult. :D

Ce spuneti? Are you in?

Va astept comentariile si imaginile pe facebook! 

PS. Puteti sa va inspirati din cele doua postari de fashion pe care le-am postat pana acum pe blog (aici si aici).

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: