basket,

Banca Transilvania: Intoarcerea la oaste ~ Romania VS Turcia

februarie 16, 2016 Unknown 2 CommentsHello ladies!!

Azi am un articol mai interesant pentru cele dintre voi care sunteti din Cluj sau veti fi in Cluj sambata, 20 februarie si sunteti pasionate de sport, in special de basket.Banca Transilvania cheamă susținătorii din toată țara să fie alături de jucătoarele noastre de baschet în marea înfruntare împotriva Turciei și să formeze împreună oastea de suporteri pentru victoria echipei naționale. Lupta dintre românce și turcoaice va avea loc sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19,00, când Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui meciul de baschet feminin din preliminariile EuroBasket 2017 România - Turcia

Cu această ocazie, pornind de la rivalitatea istorică dintre cele două țări, Banca Transilvania lansează o campanie inedită de mobilizare a suporterilor români. Acum a venit rândul fetelor să rescrie o pagină din luptele istorice pentru România, cu arme noi precum talentul, ambiția și susținerea din tribune. 

Sâmbătă este ziua decisivă, căci victoria româncelor poate aduce calificarea echipei naționale la Euro 2017. Marea confruntare va fi strânsă, deoarece ambele echipe rivale sunt neînvinse până acum, după cele două etape din grupa H și se află pe primul loc, la egalitate. Pentru că sprijinul suporterilor este foarte important pentru echipă, Banca Transilvania invită toți românii să fie alături de fetele care vor înfrunta turcoaicele sâmbătă cu încurajări și prezență în tribunele Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, unde sunt așteptați cu echipamentul de suporter și scandări oficiale.

Biletele online pentru meciul de baschet feminin România – Turcia costă 10 lei și sunt disponibile online aici.

Din noiembrie 2015, BT este partnerul oficial al Echipei Naționale de Baschet Feminin.

Deci ce ziceti? Ne vedem acolo?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

2 comentarii: