collection,

Beauty News: I AM IN LOVE, Melkior

februarie 01, 2016 Unknown 1 Comments


Hello beauties!!

Dupa cum v-am spus si fe facebook, nu reusesc azi sa extrag castigatoarea concursului, din motive de sesiune si am zis ca asta oricum inseamna pentru voi o zi in plus, un share in plus deci o sansa in plus in concurs.

Si ca sa incepem luna bine, Melkior ne prezinta produsele cele mai potrivite pentru luna indragostitilor si ne face cunostinta cu o noua pila de unghii ce poate fi gasita in magazine incepand de azi.

In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.

Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – Melkior va propune sa va alegeti cosmeticele preferate din colectia I’M IN LOVE.


Purtati in februarie nuantele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red.


Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano.

Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.
Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Ruby.


Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist.
Noua pila de unghii I’M IN LOVE creata de Melkior este o pila cu 2 fete, ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Are abrazivitate 180/240. Este subtire si usor de manevrat. Pret: 6,90 leiKisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

Un comentariu: