kids nail colour,

Beauty News: Kids Nail Color Melkior

februarie 12, 2016 Unknown 2 Comments


Hello beauties!!

Cred ca toate am avut sau avem o sora, o verisoara, o nepoata sau o cunostita cu o fetita de 6-7 anisori, fascinata de unghiile noastre. Pentru ca, let's be honest, suntem interesate de beauty deci cred ca rar ni se intampla sa nu avem unghiile imbracate in ceva fancy. Si sincer, de cate ori s-a intamplat ca acea fetita sa ne zica "Nu ma dai si pe mine cu oja?" si apoi sa faca mutrita de catelus trist si plouat si noua sa ni se franda inima si sa luam cea mai buna si mai scumpa oja din colectie si sa o facem pe toate unghiile. Si de la maini si de la picioare.


Melkior ne-a scapat de si de data aceasta de grija copiilor cu noua oja Kids Nail Color care este formulata special pentru ei. Sau ele, mai exact desi de multe ori se intampla ca si baieteii sa isi doreasca unghii colorate.

Are o formula delicata, potrivita pentru manichiura copiilor. Se aplica usor si se indeparteaza la spalare pentru ca este pe baza de apa. Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun. Se gaseste in culori vibrante si lucioase, un motiv bun de joaca!

Pink, Fuchsia, Coral, Yellow, Lilac, Blue. Care va place?

Pret : 16.90 Lei

Deja sunt sigura ca voi lua cel putin 2 nuante pentru verisoara mea! Voi pentru cine luati ojele pentru copii?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

2 comentarii: