be yourself,

Beauty News: BE YOURSELF, Melkior *update*

martie 24, 2016 Unknown 0 CommentsHello beauties!!


Tineti minte cand v-am povestit de ultima colectie lansata de Melkior, Be YOURSELF? Ei bine, au decis sa completeze colectia cu 4 nuante superbe de fard de ochi si un set de 5 pensule pentru machiaj.
Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams

Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.


Pret: 27 leiSet 5 pensule “My little secrets”


Melkior a creat un Set de Pensule Make-up care poate fi strecurat cu usurinta in poseta. Ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.Iata ce contine setul “My little secrets”:

1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.

2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.

3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.

4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.

5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.

Pret: 149.90 lei

Sunt foarte curioasa de pensulele lor, pentru ca fardurile le-am incercat si stiu deja cat de mult imi plac. Voi ce ziceti de adaugirile la colectia noua?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: