beauty news,

Beauty News: Primavara incepe cu Melkior!

martie 02, 2016 Unknown 1 CommentsHi again!

Melkior numai nu se lasa si ne surprinde cu noutati cel putin o data pe luna! De data asta ne incanta, acum la inceputul primaverii, cu noua gama de rujuri mate.

Melkior a lansat noua gama de rujuri mate: Tender, Sweet Love, Fantasy. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect satinat-matasos de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.Pret: 39.90 lei (fiecare)

Mie imi place foarte mult cum arata Tender. Mi se pare o nuanta foarte interesanta, diferita fata de ce am eu si ma tenteaza destul de tare. :) Voua care dintre ele va place? 


Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

Un comentariu: