brutaria paul,

News: Brutaria PAUL si in Cluj!

martie 02, 2016 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Probabil ca multe dintre voi stiti deja, mai ales daca sunteti din Cluj, dar lantul de brutarii PAUL (sigur ati auzit de ei, nu?) au deschis o brutarie in sin Polus Center. Din pacate nu am reusit sa ajung pana in Polus in ziua lansarii, pentru ca program haotic, dar cand trec pe acolo, sigur va arat pe insta!Bucuresti, 25 februarie 2016. Lantul frantuzesc de brutarii Paul si-a consolidat pozitia pe piata locala prin deschiderea celei de-a 14-a unitati din Romania, in Cluj-Napoca. In noua brutarie Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro, fiind dotata cu cele mai noi utilaje pentru prepararea produselor si diverse facilitati. Aceasta este amplasata in centrul comercial Polus Center, la parter, intrarea 4. Cluj-Napoca este cel de-al treilea oras din Romania in care Paul se extinde ca retea, dupa Bucuresti si Ploiesti. 

Paul este un brand frantuzesc din ce in ce mai iubit in Romania, iar noi facem toate eforturile pentru a ajunge cat mai aproape de clientii nostri, prin dezvoltarea retelei la nivel local si diversificarea gamei de produse. Incercam sa aducem in cat mai multe orase din Romania filosofia brandului Paul si conceptul „L’art de vivre à la française”, cu accent pe experiente pline de stil si rafinament pentru consumatori. Ne bucuram sa fim prezenti de anul acesta in Cluj si speram ca Paul isi va gasi multi fani aici”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania. 

Brutaria Paul din Polus Center Cluj are o suprafata totala de 154 metri patrati si o capacitate de 36 locuri in care peste 20 de angajati deservesc clientii zilnic. Designul pastreaza elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor frantuzesti rustic si chic, asemeni brutariilor traditionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca nota de eleganta si distinctie este culoarea neagra caracteristica brandului. 

Clientii vor gasi aici o gama diversificata de produse preparate dupa retete traditionale frantuzesti. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii plus o gama diversificata de paini. 

Mai multe informatii despre brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania. 

Despre Paul 

Cu o traditie de peste 125 de ani Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume. 

Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul. In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 14 brutarii in 3 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall), in Ploiesti (Ploiesti Shopping City) si in Cluj (Polus Center). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.V-am convins? Cand ne vedem la Paul?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: