akn mat,

Review: Matifying Fluid SPF30, Bioderma

martie 29, 2016 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

V-am tot zis de ceva vreme ca folosesc o crema cu SPF 30 pentru ca folosesc exfoliantii chimici de la Paula's Choice si am zis ca ar fi cazul si sa va spun care este si ce imi place la ea. Am gasit in Elmfarm, la reducere, acum vreo o luna jumate, crema Atoderm AKN Mat Mattifying fluid SPF 30 de la Bioderma (cate cuvinte!), a fost in jur de 32 de lei si am luat-o ca s-o incerc. Si nu regret nicio secunda. Deloc. Cea mai buna afacere ever.
De cand am luat-o o folosesc in fiecare dimineata si nu-mi mai pot imagina rutina de dimineata fara ea.


Ce spun ei:
A BIODERMA innovation, the exclusive Fluidactiv® patent in Photoderm AKN Mat biologically regulates sebum quality to keep pores from becoming clogged and prevent the appearance of blemishes, which is often exacerbated after periods of sun exposure (rebound effect). Moreover, in addition to its surface UVA/UVB protective activity (filtering systems), Photoderm AKN Mat offers real internal biological protection: Cellular Bioprotection®.
This exclusive patent preserves and stimulates the skin's defences (immunity) during sun exposure.
  • Apply evenly and liberally before exposure (a smaller amount of product reduces the level of photoprotection).
  • Re-apply frequently, before and after swimming, rubbing and playing sports.

Do not expose babies or young children to the sun. Excessive sun exposure is harmful to your health.


Ce spun eu:

Istoria cremei si cum am gasit-o, v-am spus-o mai sus. Acum vreau sa va zic ce cred despre ea. Imi place FOARTE mult ca nu lasa pelicula alba dupa care trebuie sa astept 10-15 minute sa intre in piele. Anul trecut v-am povestit depre o alta crema cu spf de la Vichy despre care va spuneam ca nu am fost prea incantata tocmai din motivul ca lasa pelicula alba mentionata anterior si pentru ca imi ingrasa tenul la maxim. Ma facea glob de discoteca. Dimineata, dupa ce ma spal pe fata, aplic un toner, o crema hidratanta (pentru ca, chiar daca si aceasta hidrateaza putin, nu este deajuns! - si eu am tenul mixt catre gras), apoi o aplic pe aceasta peste si dupa ma schimb din pijama in outfitul pentru ziua aceea. Nu trebuie masata prea mult pentru a intra in piele pentru ca ajunge timpul in care ma imbrac ca aceasta sa intre in piele si sa se aseze frumos. Totusi, mi se pare ca da pielii un efect uniform, putin mai alb decat in mod normal, dar asta mi se pare perfect pentru ca pe langa ca textura tenului este perfecta pentru a aplica fond de ten peste, si culoare mi se pare mai frumoasa pentru ca nu am tot felul de discoloratii and stuff. Stiu ca nu are acelasi nivel de protectie ca si cea de la Vichy dar oricum protejeaza si imi place mult mai mult decat aceea.


Ambalajul mi se pare super ok, din plastic rezistent ca si restul produselor Bioderma desi mi se pare ca orificiul prin care iese crema este cam mare si tot timpul am crema inchegata pe el. Ceea ce este si un waste of product si este si neigienic. Aici se vede putin pelicula alba care o lasa si faptul ca acopera putin pielea. Dar cum ziceam, mie chiar imi place treaba asta.

Voi ati incercat aceasta crema? Cum vi se pare?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: