anastasia beverly hills,

Sprancene & Co.

martie 20, 2016 Unknown 0 CommentsHello ladies!!

Azi m-am gandit sa va povestesc umpic despre sprancene, pentru ca mi se pare ca machiajul sprancenelor este unul dintre cei mai importanti pasi pentru a crea un machiaj complet si frumos. Sprancenele sunt oarecum, linia de contur a fetei si daca le lasam in plata Domnului, chiar daca avem cel mai calumea machiaj al ochilor sau cel mai smecher ruj rosu, nu va arata nicicum datorita sprancenelor. Saauu.. lipsa lor? Nu, lipsa machiajului lor.

Incep sa va povestesc despre produse, in ordinea in care le folosesc cel mai cu drag si dupa care intind mana ce mai des.

Rimmel London - Brow This Way


Este un kit pentru machiajul sprancenelor ce contine o ceara colorata, o pudra colorata si doua usensile: o pensula in unghi si o periuta de sprancene (in stilul celor pentru mascara). Din punctul meu de vedere, cu kit-ul asta poti face orice. Sa conturezi sprancenele natural, frumos. Sa le accentuezi mai tare pentru un machiaj de seara spre exemplu, sau ceva la mijloc. Eu sunt foarte incantata de el tinand cont ca l-am luat cu 11 lei din DM. Imi place ca este foarte pigmentata, atat ceara cat si pudra. Si ca este available in mai multe nuante. A mea cred ca e light brown sau ceva de genul asta si chiar daca sunt vopsita ombre, cu varfurile blonde, mi se potriveste foarte bine. Este un produs bun, pe care il recomand cu drag.
Oriflame - Giordani Gold - Eyebrow Gel


Gelul asta il am de aproape un an si cred ca nu am ajuns nici la jumatate. Inainte sa-mi iau kit-ul de care v-am povestit mai sus din DM, foloseam gelul asta by itself, pentru ca e colorat, un maroniu subtil. Nu cred, sau eu nu am observat sa aiba fibre micute pentru umplerea sprancenelor, cum au alte geluri, dar mie mi-a placut ca este rapid, tine sprancenele la locul lor si le si coloreaza putin. Totusidaca ar fi sa aleg, as alege kit-ul de mai sus.


Anastasia Beverly Hills - Eyebrow Gel


Gelul acesta l-am primit la BBM, in noiembrie, si de atunci l-am folosit doar de cateva ori. Gelul in sine si consistenta lui este foarte bun, tine sprancenele unde trebuie toata ziua si isi face treaba calumea. Totusi mi-ar placea sa fie colorat si sa aiba periuta putin mai mare, cam ca si cea a gelului de la Oriflame. Mi se pare ok de dus in calatorie, undeva unde stii ca nu prea o sa ai timp sa te machiezi, pentru ca in cazul in care aplici fond de ten pe fata, inevitabil o sa dai si pe sprancene, si in cazul asta gelul de la Anastasia, e useless.


Iris(?) - Eyebrow pencil


Este singurul creion de sprancene pe care il am, si dupa cum vedeti, nu il folosesc. Cred ca l-am incercat de 2 ori si m-am lasat pagubasa pentru ca este prea inchis pentru mine. Probabil ca mi-ar fi placut mai mult daca era o nuanta mai deschisa pentru ca el in sine nu e naspa. Mina e moale si sprancenele pot fi conturate foarte usor cu el. Pacat ca eu arat ca si Cruela cand il folosesc. Oricum nu-mi pare rau ca l-am luat, ca a fost undeva in jur de 2 lei la un magazin de cosmetice de cartier.


Anastasia Beverly Hills - Eyebrow Pro Pencil


Si pe acesta l-am primit la BBM, impreuna cu mai sus mentionatul gel, iar functia lui principala ar trebui sa fie de iluminare a arcadei si coturare a prancenei (cred). Zic cred, pentru ca eu nu in scopul asa il folosesc. Imi place suuuper mult culoarea lui, si deci il folosesc pe pleoapa. Mda, pe pleoapa. Mi se pare ca da pleoapei o culoare perfecta pentru un look "Marilyn Monroe" - cateye, gene dese si pline, si ruj rosu. Eu zic ca asta chiar merita incercat.


Voi cum va machiati sprancenele? Ati incercat vreunul dintre produsele ce le-am mentionat mai sus?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: