featured,

Review: Fond de ten Wake me Up, Rimmel London

aprilie 20, 2016 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

M-am decis ca azi sa va povestesc despre un fond de ten pe care l-am incercat de anul trecut si pe care inca il folosesc, si anume Wake me Up de la Rimmel London.


Ce spun ei:
Wake Me Up este primul fond de ten lichid de la Rimmel ce reinprospateaza pielea instantaneu, confeindu-i un aspect sanatos, o stralucire radianta, estompand in acelasi timp semnele de imbatranire prematura a pielii.


Ce spun eu:

In primul si in primul rand, va anunt de la inceput ca nu este un fond de ten pentru persoanele cu tenul gras, pentru ca atentie, glob de discoteca la jumatatea zilei. Evident, dupa cum stiti, eu sunt o persoana cu tenul gras deci nu ma declar extraordinar de incantata de el, desi de multe ori imi place foare mult cum arata. Lasa tenul hidratat si nu se agata de partile de ten uscat, acoperindu-le si ascunzandu-le foarte frumos. Lasa tenul cu acea stralucire frumoasa care o vedeti in reviste dupa 2 ore de Photoshop aplicat pe magine si dupa 2 kg de highliter aplicat pe pometii modelului, deci daca asta este ceea ce catati este fondul de ten perfect pentru voi. Pentru ca este acest gen de fond de ten, nu are o acoperire grozava, dar nu pot sa ma plang pentru ca in ultima vreme tenul meu este ok si nu am avut nevoie de acoperire maxima. Ce nu imi place la el totusi, este faptul ca deswi am nunata 100 Ivory,  pe tenul meu se oxhideaza un pic portocaliu si daca nu sunt atenta, ajung si eu ca si fetele acelea din meme-uri cu makeup prost. In principal imi place dar cand il termin nu stiu daca il voi recumpara pentru Rimmel Extra Lasting for the win! 


Sunt sigura ca i-ati mai vazut ambalajul, este ca orice alt fond de ten de la rimmel, in sticluta normala cu pompita normala. Eu la o aplicare folosesc cam o pompita jumate pentru toata fata pentru ca nu imi place sa o incarc degeaba. Aici vedeti cam cum sta cu acoperirea si dupa cum puteti vedea, e relativ ok. Rezista pe ten destul de mult dar nu e rezistnt la transfer. Eu oricum il setez cu fondul de ten mineral de la Sephora si e un pic mai cuminte asa. 

Din nou, il recomand, asa cum spun si ei, unor persoane cu tenul tern si fara stralucire, nu celor cu tenul gras. 

Voi l-ati incercat? Cum vi se pare? Se potriveste tenului vostru?


Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: