black velvet,

Review: My Favourites, Melkior

aprilie 13, 2016 Unknown 0 Comments


Hello beauties!!

Acum ceva vreme v-am aratat pe instagram, AICI, paleta de la Melkior, cea care am alcatuir-o eu pe site-ul lor, si v-am zis ca nu mai pot trai fara ea. Si e chiar true. Daca e sa folosesc fard dimineata, 100% culorile folosite pe ochi sunt din aceasta paleta. Si tocmai pentri ca imi place atat de mult, m-am gandit sa va povestesc separat despre ea.  
Nu stiu daca stiti, dar pe site-ul Melkior puteti profita de o oferta, si anume, daca cumparati 6, 12 sau 24 de rezerve de fard, primiti paleta magnetica corespondenta marimii gratis. Mi se pare super ok treaba asta, mai ales ca eu nu sunt genul de persoana care sa foloseasca 1000000 de culori ciudate si dubioase, deci pentru mine 6 farduri sune mai mult decat deajuns. Si dupa cum veti observa, toate sunt culori de pamant. Un alt aspect este ca in rezerva gramajul este mai mare decat in fardurile mono, impachetate individual. Totusi, fardurile mono au o oglinduta draguta in ambalaj. In principal depinde de voi, daca va ajung 2-3 farduri sau va place sa aveti o varietate medie (cum am eu) sau mai mare (cum va ofera paletele de 12 sau de 24). Daca sunteti tentate, Melkior ofera transport gratis in luna aprilie si mai au o gramada de oferte.


Culorile MATE:

Black Velvet: este un negru intens numai bun pentru un smoky eye sau de folosit pe post de eyeliner. Din pacate am reusit sa-l sparg cand am deschis ambalajul pentru ca cutiutele in care vin ambalate sunt teribile si este foarte greu sa scoti rezerva din ele. Am pierdut destul de mult din el pentru ca s-a impartiat peste tot cand l-am deschis. Este pacat de el, dar oricum este culoarea pe care o folosesc cel mai putin pentru ca este inchis si nu-mi fac smoky eye in fiecare zi. :)

Maroon: este un maro inchis ciocolatiu, care merge de minune in machiajele de zi pe post de eyeliner. Nu este la fel de puternic ca negrul si nici la fel de dramatic. Il folosesc destul de des, uneori chiar si pe toata pleoapa, si il blenduiesc cu Ethereal in pliu. Este una dintre culorile mele preferate.

Ethereal: este un taupe genial, perfect in orice machiaj pentru a fi blenduit in pliu, culoarea perfecta pentru pliul ochiului, cum se zice, pentru ca merge foarte bine cu orice culoare. Il folosesc uneori si pe toata pleoapa, doar pe el. Imi place tare mult si dintre toate, pe asta as mai lua-o inca de 10 ori.

Natural Skin: este un galbui interesant, pe site arata umpic diferit fata de ce este defapt, dar nici in realitate nu este urat. Il folosesc pe toata pleoapa, uneori si pentru a ilumina arcada. Merge de minune cu Ethereal in pliu. 


Culoarea SIDEFATA:
Brownie: din punctul meu de vedre este varianta sidefata a lui Maroon. Au exact aceeasi tonalitate de maro si merge perfect si ca eyeliner dar si ca fard pentru intreaga pleoapa. Totusi, pe aceasta n-o folosesc atat de des pentru ca sunt adepta a fardurilor mate.

Culoarea METALICA:
Bronze Metal: este un fard metalic superb. L-am luat pentru machiajele mai dramatice putin, care au nevoie de putina stralucire. pana acum l-am folosit o singura data, pe pleoapa, blenduit in pliu cu etheral si cu Maroon in coltul extern.


Toate fardurile sunt foarte pigmentate, inclusiv cel deschis la culoare, si rezista pe ochi si 14 ore. Eu le folosesc impreuna cu baza de machiaj tot de la Melkior, si nu am treaba cu fardul toata ziua. Pana la aceasta paleta, nu eram adepta fardurilor si le foloseam doar rar, la evenimente, dar de cand o am, cred ca pot numara pe degetele de la o mana numarul de dati in care nu am folosit-o. Culorile mele preferate din ea sunt Maroon, Ethereal si Natural Skin.


Mai am inca un fard mono de la Melkior, in nuanta Beige Copper, dar pe ala il folosesc pe post de iluminator pentru ca mi se pare perect pentru asa ceva. Am I weird?

Voi ati folosit farduri Melkior pana acum? Sau v-ati facut palete custom cu preferatele voastre? Cum vi se par?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST

You Might Also Like

0 comments: