cel mai bun eyeliner,

Eyeliners: Melkior VS. Physician's Formula

august 24, 2016 Unknown 1 CommentsAzi vorbim despre doua eyelinere intre care am oscilat in ultima vreme, si anume Physician's Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner & Serum (moama cat numele) si Melkior Semi-Permanent Eyeliner.
Incepem cu preferatul meu, si anume, asta cu numele lui lung, de la Physician's Formula. L-am luat prin martie de pe iHerb, cam in aceeasi perioada cu cel de la Melkior, si intind mana dupa el aproape in fieare dimineata. Si va spun sincer ca nu se vede deloc ca l-am folosit atat de mult timp. Am folosit alte eyelinere de la Avon sau Oriflame care erau gata intr-o luna si jumatate sau doua de utilizare.


Imi place foarte mult ambalajul lui, ca e asa metalic, mi se pare foarte sleek si fancy, iar plasticul din care e facut, e de foarte buna calitate. Totusi, partea cea mai buna a acestui eyeliner trebuie sa fie varful, nu? Ca doar deaia cumparam un eyeliner, ca ne place varful. 


Este un varf ca de creion de caligrafie, si este foarte usor de folosit. Este primul eyeliner cu care am reusit sa-mi fac un cat eye nu foarte dramatic, dintro singura linie. Da, ati citit bine. Dintr-o singura linie. In ultimul video ce l-am postat pe YouTube puteti vedea cum am facut asta, si daca tot sunteti acolo, nu uitati sa dati subscribe canalului meu. :D


Alt plus al acestui tus, este culoare lui negru intens. Nu este translucid deloc, si nu e nevoie sa dai de mai multe ori pe acelasi loc. Si ca nu se putea mai bine, se si usuca repede, deci nu exista riscul de a ti-l imprastia pe toata pleoapa si a distruge iremediabil look-ul fancy pe care tocmai l-ai creat. 


Ei sustin ca ar avea si un ser care, dupa 2 saptamani, ti-ar face genele mai sanatoase, si sa stea mai curbate, mai lucioase si mai nu stiu cum. Sincer nu pot sa zic ca am fost atenta la asta, dar nici n-am observat o schimbare dramatica care sa-mi sara in ochi, deci din punctul asta de vedere.. pauza. Totusi, numi prea pasa de asta, tindand cont ca nu se intinde, ramane pe ochi si 14 ore (am incercat!), nu se termina repede si e si ieftin. Atata doar ca trebuie luat de pe iHerb si ajunge mai greu. In rest, niciun con!


Trecand la eyelinerul Melkior, si el imi place destul de mult. Adica este al doilea eyeliner preferat a meu, dar diferenta dintre cele doua este dramatica. Si asta l-am luat tot prin martie, si inca o duce bine, dar e drept ca nu l-am folosit nici jumatate cat celalalt. 


Si el are un ambalaj elegant, sleek, negru si mat, tot dintr-un plastic rezistent. Stiu ca insist cam tare pe ambalaje de multe ori, dar cam asta e selling-point-ul, nu? In orice caz, ambele imi plac cum arata.


Asta are varful umpic mai tare, si de multe ori mi se pare destul de dur pe ochi. Liniile in schimb se traseaza foarte usor si precis. Cu el nu am incercat sa fac cat eye-ul dintr-o linie, dar nu stiu daca as reusi, pentru ca la celalalt ma ajuta maleabilitatea pensulei. 


Un plus si un minus in acelasi timp, este culoarea, deoarece eyeliner-ul in sine, este exact cum il recomanda, semi permanent. Dupa cum se vede in poza, culoarea este un negru intens si opac, arata foarte bine, chiar daca dupa mai multe ore de purtare se intinde putin. Oricum, ce nu imi place la el este altceva, pentru ca pot trece cu vederea toate defectele mentionate mai sus. Dar, repet, este semi-permanent. Si asta inseamna ca dupa demachiere (cu demachiant bifazic de ochi, ulei de migdale si cleanser - unul puternic) arata asa:


Chiar nu-mi place sa-mi ramana chestii pe ochi dupa ce ma demachiez si cred ca asta e singurul motiv defapt, pentru care l-am evitat, pentru ca in general este un eyeliner bun.

Ambele fac parte cam din acelasi price range, unul este 30 de lei si altul 40 si umpic, deci e ok. Oricum, in orice situatie as fi pusa, il voi alege oe cel Physician's Formula, pentru ca nu am nimic negativ de zis la adresa lui.

Voi ati incercat vreunul? Cum vi se par? 
Also, va place acest gen de articol, ca un fel de "bataie" intre 2 produse similare?

Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST | YOUTUBE

You Might Also Like

Un comentariu: