beautyandatwist,

TAG: PRODUSE CONSUMATE CEL MAI DES

septembrie 22, 2016 Unknown 0 CommentsHello beauties!!

Acum ceva timp, Bea de la beautyandatwist.ro m-a taguit intr-un articol cu produse consumate cel mai des, si m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi fac tema si sa aleg 5 tipuri de produse pe care le termin cel mai repede.


1. Corectorul pentru pete
Am specificat corector pentru pete, pentru ca este vorba specific despre cel de la Oriflame Love Nature cu arbore de ceai, cel cu o parte verde si una bej. Imi place extraordinar de mult, si pana acum cred ca am folosit minim 20 de batonase.

2. Deodorantul
Cred ca stiti ca am avut o problema cu deodorantele de la Dove si cu inca cateva, dar acum am descoperit Nivea invisible for black and white si imi place super mult. Si cu toate ca tot sticle din alea cu 33% gratis am luat, tot il termin repede.

3. Fondul de ten
Pentru ca am ten accneic, si deci am si pete rosii si cicatrici, folosesc in fiecare dimineata un fond de ten. Si pentru ca prefer acoperirea mare, imi place foarte mult Rimmel London Lasting Finninsh 25h.

4. Balsamul de buze
Chiar daca alternez intre ele, imi dau seama ca se termina repede pentru ca tot timpul toate sunt pe terminate, si asta pentru ca le folosesc des. Momentan cel mai mult imi place cel de la Sephora Unique Pink, si cel de la Bioderma Atoderm.

5. Crema hidratanta
Tot pentru ca am tenul problematic, am si o problema majora in al pastra hidratat, mai mult o obsesie de-a mea, de aceea termin destul de repede cremele hidratante. Momentan preferata mea este Dramatically Different Moisturizing Gel de la Clinique. V-am povestit despre ea aici. :D

Mai departe tagul merge asa: Carmen, Anita, Lorena si oricare dintre voi il citeste, o invit sa-i raspunda la intrebari in comentarii. :D

Nu uitati sa treceti si pe canalul meu de YOUTUBE, ultimul meu video il gasiti aici:Kisses,


  BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  ASK.FM  |  INSTAGRAM | PINTEREST | YOUTUBE

You Might Also Like

0 comments: