farduri,

REVIEW: PALETA MILANI EARTHY ELEMENTS + SWATCH

august 28, 2017 Unknown 0 CommentsSalut fetele,

Stiu ca din nou am lipsit, dar asta nu inseamna ca nu mi-am facut planuri pentru blog si despre ce sa va povestesc. Asa ca pentru review-ul de azi o sa va povestesc despre o paleta, si cred ca e primul review de acest gen pe care il fac deci probabil ca n-o sa dau toate detaliile pe care le-ati vrea, deci pentru orice ati vrea sa stiti in plus, puteti sa-mi lasati in comentarii si va raspund cu drag.


Am luat paleta asta on a whim, cand am pus o comanda mai mare pe blacknight.ro (omg site-ul asta!!!) si asta doar pentru ca mi-a placut supermult selectia de culori pentru ca aparent am descoperit ca imi place foarte mult cum arata culorile calde pe ochii mei, lucru pe care nu l-as fi incercat nici batuta inainte sa am paleta Modern Renaissance. Dar revenind la subiectul principal al acestui articol, si anume paleta Milani. Mi se pare o aternativa bunicica si foarte ieftina de la drugstore, daca nu vreti sa faceti credit la banca pentru o paleta de farduri. In plus de asta nu cred ca am mai vazut vreo pleta de la vreun alt brand drugstore care sa aiba genul asta de culori.


Dupa cum puteti vedea, din cele 6 culori care sunt in paleta, 4 sunt sidefate si 2 sunt mate. Selectia de culori este foarte buna, cele doua culori mate fiind numai bune pentru definirea pliului pleoapei. In general am folosit culoarea maroniu deschis ca si culoare de tranzitie, iar portocaliul ca accentuare, in special pe coltul exterior al pleoapei. Maroniul este dragut, dar nu pot sa zic ca vreuna dintre ele se blenduieste usor, pentru ca nu se blenduiesc usor. Deloc. Si aici vine problema, pentru ca eu personal nu suport ca vardul de ochi, sau orice altceva din machiaj sa nu fie blended. Dupa cum zice Jaclyn Hill, "Blend untill your fingers bleed" si mie imi place sa zic "blend until your hands fall off". 

Dintre culorile sidefate, as fi preferat ca unul dintre cele 2 maro-uri mai inchise sa fi fost mat, mai ales pentru definirea coltului extern si pentru pleoapa inferioara. Culoarea cea mai deschisa vrea sa fie un "base color" dar mi se pare ca este cam degeaba. nu este destul de sidefat pentru coltul interior, este prea sclipios pentru intreaga pleoapa sub o culoare mata si este prea chunky pentru arcada. Si ultima culoare sidefara este o culoare frumoasa pe care eu am purtat-o pe toata pleoapa. Seamana destul de bine cu Tempera din Modern Renaissance, dar nu este nici atat de pigmentata, nici atat de intensa.

In general culorile sunt frumoase, mai ales daca va plac acets tonuri neutre si calde, si cu putina munca se ajunge la un machiaj frumos. Eu am combinat portocaliul in pliu, destul de accentuat, cu un albastru-verzui pe pleoapa de jos si a aratat bomb. Totusi, am tins sa intind mana dupa Modern Renaissance, in special din cauza lipsei de blendability pe care o are asta, si pentru ca dimineata nu prea am timp si chef sa stau sa fac bicepsi la mana dreapta din cauza blenduirii. Ca pret in schimb e geniala, eu am luat-o cu 32 de lei si as fi dat pana in 50 pe ea ca merita, din punctul meu de vedere, mai mult decat paletele alea de la Maybelline (The Nudes & Co.).

De la pensula sa nu va asteptati la multe ca e degeaba. Am incercat s-o folosesc in 300 de feluri si tot e aspra si nu blenuieste mai nimic. Cel mai bine luat un set de 10 pensule de ochi cu 3 dolari de pe Aliexpress/Ebay si ati incheiat treba.


Am facut si un swatch, dupa cum puteti vedea in poza de mai jos. Daca dati un zoom-in la imagine, puteti vedea ca ultima culoare, cea mai deschisa e asa chunky si nu arata bine pe piele. Dupa cum se vede, cele 2 maro-uri sunt mai cremoase, si chiar se blenduiesc mai usor, chiar si a doua culoare mai deschisa e mai ok, dar again, dupa cum se vede, cele 2 mate sunt mai prafoase si nu au nici atata pigmentare.Asa overall, mi se pare o paleta buna, mai ales la pretul pe care il are. Stiu ca in colectia asta mai sunt vreo 5-6 palete cu diverse teme de culori, dar momentan mie asta imi place cel mai mult, dar nu zic ca n-o sa iau alta in viitor. E o paleta buna pentru travel, are toate nuantele necesare mai multor tipuri de mahiaj si sincer cu 3 pensule si lichidul de curatare pt pensule, v-ati scos. E si subtirica, si nu ocupa mult spatiu in geanta de makeup.

Voi ati incercat palete de farduri sau alte produse Milani? Cum vi s-au parut?


 BLOGLOVIN | FACEBOOK  |  TWITTER  |  INSTAGRAM | PINTEREST | YOUTUBE

You Might Also Like

0 comments: