About

Tot intreband intr-o parte si in alta, am inteles si eu ca aceasta rubrica este importanta, atat pentru mine cat si pentru voi. Este adevarat ca si eu, de fiecare data cand incep sa citesc un blog nou, sunt curioasa cine este persoana din spatele acestuia.

Asadar, ma numesc Diana si am 20 de ani. Sunt studenta la Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Babes-Bolyai, la sectia de Informatica. Acum va veti intreba ce cauta un computer science geek ca mine in blogosfera? Nu pot spune ca mi-a placut vreodata sa scriu compuneri sau esee dar cand am dat de fetele de pe youtube (si apoi de cele din blogosfera) m-am indragostit. Au fost veri intregi in care nu am facut altceva decat sa ma uit la video-uri pe youtube si sa citesc bloguri, fapte ce au dus implicit la adunarea cunostitelor mele din domeniul de beauty. Si am inceput sa cumpar diverse produse despre care am citit sau am auzit, pe care apoi le-am recomandat prietenelor mele. Acestea au inceput sa-mi ceara din ce in ce mai multe sfaturi si a inceput sa-mi placa si mie sa imi impartasesc cunostintele si parca simteam aceasta nevoie din ce in ce mai mult. 

Astfel s-a nascut dianedusoleil.ro. Nu am ales acest nume cu un motiv. Defapt ba da, principalul motiv a fost acela ca era printre singurele nume disponibile care sa imi placa si mie. :)

Ce va mai pot spune despre mine? Imi place (foarte mult) sa citesc, desi mai nou am foarte putin timp pentru acest hobby, imi place ciocolata si ceaiul si da, sunt obsedata de tot ce este englezesc (cultura, fashion, arta, istorie, literatura, muzica), dar asta veti vedea in posturile viitoare. 

Acum voi lasa blogul sa vorbeasca de la sine.Kisses,